Гравина: „Јувентус не сака титула без да се доигра првенството“

0

Претседателот на италијанската фудбалска федерација, Габриеле Гравина ги коментираше опциите за завршување на првенството. „Нашиот апсолутен приоритет е да ги завршиме шампионатите. Нашата желба е да започнеме на 20 мај…

Сите спортови