15 години Спортско радио 90.3 фм – роденденска фотогалерија

0

Јубилејниот 15-ти роденден на вашето Спортско радио 90.3 фм беше прославен во понеделникот во еден од скопските локали со присуство на бројни пријатели, соработници, спортисти, спортски работници… Голем дел од оние кои беа и се дел од оваа 15-годишнина на единственото Спортско радио беа заедно со нас, да прославиме за нашето долгогодишно присуство во етерот. Им благодариме на сите што дојдоа, што се со нас и што не поддржуваат уште од почетоците на оваа фреквенција.

Share.

Leave A Reply