ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ НА МЕДИУМИТЕ 2018

0

Во малата сала во СЦ „Јане Сандански“, денеска се реализира последниот натпреварувачки ден на Турнирот на медиумите во мал фудбал во организација на Спортско радио 90,3 ФМ. Еве ја комплетната програма.

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
11.00 ФИНАЛЕ КОМПАНИИ / Астра Казино – Тотал ТВ 2-0
11.35 ФИНАЛЕ  ОПШТИНИ / Гази Баба – Кисела Вода 1-4
12.10 ФАКУЛТЕТИ (ПРАВЕН – ЕКОНОМСКИ) 2-2 (0-1)пенали
12.50 ФИНАЛЕ Основни Училишта / Ѓ. Петров – Г. Делчев 2-2 (3-1)пенали
13.20 РЕВИЈАЛНА СПОРТСКИ ЛЕГЕНДИ – ФФМ 2-2
14.10 РЕВИЈАЛНА ГРАД СКОПЈЕ – МВР 5-1
14.50 ФИНАЛЕ ПЕТЛИЊА / Вардар 1 – Кул 1 4-1
15.20 РЕВИЈАЛНА (НОВИНАРКИ – ПЕЈАЧКИ) 2-0
15.55 РЕВИЈАЛНА ЦЕНТРАЛНА – ЛОКАЛНА (ГРАДОНАЧАЛНИЦИ) 2-3
16.40 ФИНАЛЕ ТУРНИР НА МЕДИУМИ 2018
МРТВ – СПОРТСКО РАДИО 90.3 ФМ
3-4
Share.

Leave A Reply