Даниел Димевски ексклузивно во програмата на Спортско радио 90,3 ФМ

0

Кандидатот за претседател на МОК, Даниел Димевски гостува во програмата на Спортско радио 90,3 ФМ.

За утрешното собрание на МОК каде ќе се бира нов претседател, за неговата програма и идните планови за развојот на спортот во Македонија низ разговорот кој ќе може да го слушате на фрекфенцијата на Спортско радио 90,3 ФМ, денес од 17.30 часот……

Слушајте ЕКСКЛУЗИВНО на Спортско радио 90,3 ФМ

Share.

Leave A Reply