ФФМ ги презентираше промените на фудбалските правила пред новинарите

0

Фудбалската федерација на Македонија, денеска пред спортските новинари имаше презентација на новите фудбалски правила и начинот на кој судиите кои ќе донесуваат одлуки на фудбалските средби од 1 јуни 2019 година.

Судиската организација на ФФМ одржа предавање на кое ги запозна новинарите со промените кои стапуваат во сила со почетокот на новата сезона.

Share.

Leave A Reply