Финален ден на Турнирот на медиумите

0

Заврши Турнирот на Медиумите во организација на Спортско радио 90,3 ФМ.

ПОЛУФИНАЛЕ (ЧФ1 – ЧФ3) * МПМ – МТВ 2     2-3

ФИНАЛЕ  КОМПАНИИ  *  ТОТАЛ ТВ – ТЕЛЕКОМ  3-1

12.55  ПОЛУФИНАЛЕ  (ЧФ2 – ЧФ4) *  РАДИО 5 ФМ – АЛСАТ М  1-1 (3-4 пен.)

РЕВИЈАЛНА   ПРАВЕН – ЕКОНОМСКИ  ФАКУЛТЕТ  6-0

ФИНАЛЕ ПЕТЛИЊА * ФШ Вардар 1 – ФШ Смилковци  4-2

РЕВИЈАЛНА (ГРАД СКОПЈЕ – АГЕН. МЛАДИ И СПОРТ)  3-1

ФИНАЛЕ РЕВИЈАЛНА * оу Љубен Лапе – ОУ Гоце Делчев 0-3

РЕВИЈАЛНА (НОВИНАРКИ – ПЕЈАЧКИ)  0-3

ФИНАЛЕ * АЛСАТ М – МТВ 2   2-6

Share.

Leave A Reply