Комерцијален текст: НЕПТУН – Најголеми попусти на целиот асортиман

0

Нептун е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на производи од бела техника, апарати за домаќинство, телевизори, компјутери, лаптопи, телефони, производи за нега и убавина, апарати за ладење и греење.Нептун 20 години е присутна на македонскиот пазари е застапена со 25 продажни салони во 21 градoви Македонија. Со брендови во своето портфолио како Беко, LG, Samsung, Sony, Apple,Philips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi,Fuegoи многудруги, Нептун долго време е апсолутен лидер на пазарот во државава.

Компанијата е дел од бизнис кој постојано се менува каде секојдневно има некој технолошки новитет или некој понапреден модел. Сето тоа се причини поради кои Компанијата постојано го следи наметнатото брзо темпо и е во чекор со потребите на клиентите да ги имаат најновите парчиња технологија во исто време со европските пазари.

Дополнително, за најдобро можно купувачко искуство, Нептун нуди и широка палета на услуги на своите клиенти како лојална програма,инстант кредити, дополнителни гаранции, разни типови на достава, онлајн продажба и најновиот продукт кобрендирана кредит на и кеш бек happy картичка. Со ова, потрошувачите во Нептун добиваат најдобро можно купувачко искуство преку одбрана селекција на производи со докажан квалитет и услуги кои што креираат дополнителна вредност.

Во периодот од 14-18 мартво Нептун има голема акција „Lucky days” со најголеми попусти на целиот асортиман и шопинг до 48 ратисо happy кредитот!
Овој „Lucky days” Нептун на потрошувачите им овозможува:
-НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ на целиот асортиман
-Шопинг до 48 ратис со haPPyи нстант кредитот
-Кешбекод2,4% при купување со кобрендираната haPPyMasterCARD

За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредностод 30.000 денари се добива ваучер од 900 денари за иднику пувања.
Целокупната понуда за“Lucky Days”, може да се разгледа на https://www.neptun.mk/

Share.

Leave A Reply