Кошаркарската федерација потврди дека ја промени адресата.

0

Кошаркарската федерација ја информира јавноста, дека од денеска, 31.август, 2020 година, се наоѓа во нови простории и на нова адреса, улица „Дебарца“ број 28, во Скопје.

Иако има промена на адресата, понатамошната комуникација со „Куќата на кошарката“, ќе се одвива непроменето.  Односно, за комуникација по електронска пошта: contact@basketball.org.mk / office@basketball.org.mk.

За телефонска комуникација на располагање е истиот телефонски број, тел/факс +389 2 246 49 88 а за комуникација по пошта може да се користи и Поштенскиот Фах 318.“

Share.

Leave A Reply