Мерцедес не го намалува темпото на работа

0

Луѓето од Мерцедес во Формула 1 не планираат да престанат да се развиваат бидејќи знаат дека конкуренцијата е немилосрдна и дека секое опуштање може да го искористи некој друг за да ги престигне.

Тие сакаат да ја реновираат базата и за тоа ја добиле потребната дозвола од локалните власти.

Основата на базата во која работат повеќе од 1000 лица е изградена во далечната 1999 година.

Share.

Leave A Reply