МКФ ги избира најдобрите за 2018-та

0

Македонската кошаркарска федерација вечерва ќе ги врачи наградите за најдобрите кошаркари и екипи во тековната 2018 година. Манифестацијата ќе се одржи во просториите на Сквер 21 со почеток од 20 часот.

Годинава во изборот на најдобрите ќе има две признанија за најдобрите кошаркари. Тие ќе им припаднат на Војдан Стојановски и Бојан Трајковски. Кај дамите, изборот на најдобра кошаркарка падна на Анџелика Митрашиновиќ.

Share.

Leave A Reply