МКФ на 15 мај ќе избира нов претседател

0

Управниот Одбор при Македонската кошаркарска федерација на седницата одржана вчера во просториите на МКФ го одреди и датумот за одржување на изборно собрание на 15 мај 2019 година.

Секој член на собранието може да поддржи со кандидатура повеќе кандидати, но при гласање има право да гласа само за еден кандидат. Докумените за собранието да се испратат до сите членки најдоцна до 30 април 2019 година.

Share.

Leave A Reply