Навивачите се загреваат за навивање

0

Македонските навивачи се веќе водобро расположение и се подготвуваат за добро навивање во Загребска  „Арена“  каде ги очекува жесток навивачки дуел со симпатизерите на Словенија кои секако ќе бидат побројни од начите , но сепак се надеваме дека на крај ние ќе се радуваме.

 

Share.

Leave A Reply