НОВО во НЕПТУН

0

Без разлика дали сакате електричната четка за заби да се фокусира на здравјето на вашите непца, белеењето на забите или отстранување на плакот…или четка што прави сè, Philips Sonicare се грижи за вашата насмевка.

Нашите сонични електрични четки за заби користат напредна технологија за отстранување на плакот и даваат чувство на длабинска чистота. Започнете денес, грижете се за вашата насмевка.

Повеќе погледнете  ОВДЕ.

Динамично чистење кое ја насочува течноста помеѓу забите. Како што децата учат да ги четкаат своите запчиња, нашата соничната технологија го прави останатото.
Уникатното динамично дејство на Philips Sonicare електричната четка за заби, нежно и ефикасно достигнува длабоко меѓу забите и по линијата на непцата.

Со над 500 движења во секунда, моќта на соничното чистење помага во развивањето на техниката за четкање кај децата, бидејќи тие се подобро го совладуваат процесот на четкање.
Оваа технологија ги прави Philips Sonicare For Kids четките за заби до 75% поефикасни од обичните четки за заби, што резултира со поздрави непца и заби.

Share.

Leave A Reply