Ракометната иднина на кампот на Кире Лазаров

0

Веќе десетина дена во Охрид ракометни таленти од цела Македонија се дел од еден од најголемите ракометни кампови во регионот, оној на нашиот најдобар ракометар Кире Лазаров – „Кирил Лазаров 7“.

Перфектна организација, напорна работа и дружење веќе две недели со истакнати ракометни тренери и легенди на спортот. Младите можат да научат нешто повеќе за ракометната игра и да совладаат нови техники.

Share.

Leave A Reply