Спортско радио 90,3 во живо од Кавадарци, се за Лимак Купот во кошарка

0

Кошаркарскиот куп на Македонија ја има својата завршница, оваа година Лимак е компанијата која заедно со КФМ е организатор на завршиот турнир кој се игра во Кавадарци.

Toni i Dino Limak Kup vo Kavadarci

Екипа на Спортското радио 90,3 го следи се она што се случува на завршните натпревари од Лимак Купот на Македонија и во живо ги информира своите слушатели низ директни јавувања од натпреварите како и со изјави од самите актери по завршувањето на средбите.

Limak Kup Kavadarci - del od mec Rabotnicki - Kumanovo

Така ќе биде се до недела вечер кога се игра финалниот натпревар кој ќе ни го даде освојувачот на Лимак Купот на Македонија за 2017 година.

Dino Dinov - Limak kup Kavadarci

Share.

Leave A Reply