Трет ден на Турнирот на медиумите

0

Денеска беа реализирани натпреварите на третиот ден од Турнирот во мал фудбал на медиумите од Македонија.

Радио 5 ФМ Велес – МИА 3-0

СИТЕЛ – Алфа ТВ   1-1`

СИТЕЛ 3 – МПМ   1-2

МТВ 2 – ТВ НОВА  8-1

Натпреварите се играат во малата сала на СЦ „Јане Сандански“.

САБОТА 17.12.2016

 

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
12.00  АЛФА  – АЛСАТ М                                                            ЧФ4
12.40 РЕВИЈАЛНА (МВР – П.С АЕРОДРОМ)
13.20 СПОРТСКО РАДИО-МПМ                                                 ЧФ1
14.00 РАДИО 5 ФМ ВЕЛЕС-МРТВ                                              ЧФ2
14.40 Петлиња ФШ ВАРДАР 2 – ФШ СМИЛКОВЦИ
15.20 СИТЕЛ   – МТВ 2                                                                   чФ3
16.00 РЕВИЈАЛНА Фудбалски легенди
16.40 Петлиња ФШ ВАРДАР 1 – ФШ КУЛ
Share.

Leave A Reply