ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ НА МЕДИУМИТЕ 2017

ГРУПА „А“ ГРУПА „Б“ ГРУПА „В“ ГРУПА „Г“
А1 Спортско радио 90.3 ФМ Б1 Сител В1 МРТВ Г1 АЛСАТ М
А2 Канал 5 Б2 РТВ Велес В2 Сител 3 Г2 МИА
А3 Сити Радио Б3 ТВ Нова В3 ТВ 24 Г3 ТВ 21

 

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ

СРЕДА (20.12.2017)

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
20.00 СИТЕЛ – ТВ НОВА  3-0
20.40 СИТЕЛ 3 – ТВ 24  7-0
21.20 РЕВИЈАЛНА ОУ – Блаже Конески – Браќа Миладиновци  2-2 (0-2 п.)
22.00 СПОРТСКО РАДИО 90,3 – СИТИ РАДИО  5-3
22.40 АЛСАТ М – ТВ 21  1-1

 

ЧЕТВРТОК (21.12.2017)

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
13.50 АЛСАТ М – МИА  3-0
14.30 РЕВИЈАЛНА ОУ  Љубен Лапе – Димитар Македонски  3-1
15.20 СПОРТСКО РАДИО 90,3 – КАНАЛ 5  3-3
16.10 МРТВ – ТВ 24  6-1

 

ПЕТОК (22.12.2017)

14.50 ЖЕНСКИ ФУДБАЛ
15.20 МИА – ТВ 21 0-3
16.00 КАНАЛ 5 – СИТИ РАДИО 2-2 
16.40 РТВ ВЕЛЕС – ТВ НОВА 1-2
17.20 СИТЕЛ 3 – МРТВ 1-1
18.00 СИТЕЛ – РТВ ВЕЛЕС 0-1 
18.40 Компании  ТОТАЛ ТВ – РАМСТОР 1-3 

 

САБОТА (23.12.2017)

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
11.20   СПОРТСКО РАДИО 90.3 – СИТЕЛ                       ЧФ1  3-1
12.00     КАНАЛ 5 – РТВ ВЕЛЕС                                        ЧФ2  5-5 (1-2 п.)
12.40 Компании    ЕВН – АСТРА  2-2 (1-2 п.)
13.20       СИТЕЛ 3 – ТВ 21                                                ЧФ3  3-0
14.00       МРТВ – АЛСАТ М                                               ЧФ4  2-3
14.40 РЕВИЈАЛНА: ФУДБАЛСКИ СУДИИ – АСТРА  5-1
15.20 ПЕТЛИЊА – ВАРДАР 2 – КУЛ 1                               ген. 2006  1-2
15.55 ПЕТЛИЊА – ВАРДАР 1 – ФК СМИЛКОВЦИ            ген. 2006  5-4
16.30 ФУСМАК Исток/Запад – ФУСМАК Скопје  5-2
17.10 СПОРТСКО РАДИО 90.3 – СИТЕЛ 3  7-4
17.45 РТВ ВЕЛЕС – АЛСАТ М  3-0

 

НЕДЕЛА (24.12.2017) 

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
14.50 ФИНАЛЕ КОМПАНИИ / РАМСТОР – АСТРА  4-5
15.25 РЕВИЈАЛНА ФАКУЛТЕТИ (ПРАВЕН – ЕКОНОМСКИ)  1-3
16.00  ФИНАЛЕ Основни Училишта / Браќа Миладиновци – Љубен Лапе  3-5
16.40 РЕВИЈАЛНА СПОРТСКИ ЛЕГЕНДИ / СКОПЈЕ – БИТОЛА  4-6
17.20 РЕВИЈАЛНА (НОВИНАРКИ – ПЕЈАЧКИ)
18.00 ФИНАЛЕ ПЕТЛИЊА / ВАРДАР 1 – КУЛ  0-1
18.40 РЕВИЈАЛНА (ГРАД СКОПЈЕ – АГЕН.МЛАДИ И СПОРТ)  4-4
19.15 ФИНАЛЕ ТУРНИР НА МЕДИУМИ 2017

СПОРТСКО РАДИО 90.3 – РТВ ВЕЛЕС

 3-5

 

ПРЕС – КОНФЕРЕНЦИЈА, 19.12.2017 – ФОТОГАЛЕРИЈА: