Турнир во мал фудбал на медиуми 2015

0

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ:

ЧЕТВРТОК, 10 ДЕКЕМВРИ

20.00 МРТ 2 – МПМ  4-2

20.40 КОМПАНИИ 1/2-ФИНАЛЕ / АСТРА КАЗИНО – ТОТАЛ ТВ  1-5

21.20 АЛФА – МАКЕДОНСКО РАДИО  1-4

22.00 АЛСАТ М – ТВ ШЕЊА   1-1

22.40 МИА – НОВА МАКЕДОНИЈА  2-11

ПЕТОК, 11 ДЕКЕМВРИ

19.00 РТВ ВЕЛЕС – МРТ 2   0-5

19.40 КОМПАНИИ 1/2-ФИНАЛЕ / ЕВН – АЛКАЛОИД  1-3

20.20 Ревијална / о.у. Гоце Делчев – о.у. Љубен Лапе  1-3

21.00 СПОРТСКО РАДИО 90.3 – МИА   8-5

21.40 МРТ 1 – ТВ ШЕЊА  3-0

22.20 СИТЕЛ – АЛФА  2-1

 САБОТА, 12 ДЕКЕМВРИ

12.00 МАКЕДОНСКО РАДИО – СИТЕЛ  7-1

12.40 МРТ 1 – АЛСАТ   1-5

13.20 РТВ ВЕЛЕС – МПМ   1-2

14.00 Ревијална / о.у. Блаже Конески – о.у. Лазо Ангеловски  4-2

14.40  Ревијална / СЕПУГС В.А. Дрен – Општина К. Вода  8-5

15.20 СПОРТСКО РАДИО 90.3 – НОВА МАКЕДОНИЈА  1-8

16.00 Петлиња / ФШ Вардар – ФШ Фамос  2-0

16.40 ЧЕТВРТФИНАЛЕ 4 / СИТЕЛ – АЛСАТ М  0-1

17.20 Ревијална / ФК Ново Лисиче (младинци vs. сениори)  2-6

18.00 ЧЕТВРТФИНАЛЕ 2 / СПОРТСКО РАДИО 90.3. – МРТ 2  2-2 (4-3 пен.)

18.40 Петлиња / ФШ Ново Лисиче – ФШ Кул  0-2

19.10 ЧЕТВРТФИНАЛЕ 1 / НОВА МАКЕДОНИЈА – МПМ  4-0

19.40 Ревијална / МВР – ПС Аеродром  2-1

20.10 ЧЕТВРТФИНАЛЕ 3 / МАКЕДОНСКО РАДИО – МРТ 1  2-1

НЕДЕЛА, 13 ДЕКЕМВРИ

12.30 ПОЛУФИНАЛЕ 1 / СПОРТСКО РАДИО 90.3 – АЛСАТ М   2-4

13.10 Ревијална / КУД Танец – Глумци/Пејачи   3-1

13.50 ПОЛУФИНАЛЕ 1 / НОВА МАКЕДОНИЈА – MАК. РАДИО  4-1

14.30 Ревијална / женски фудбал ДОЈРАН ИСТАТОВ – ДРАГОН   3-8

15.15 ФИНАЛЕ (КОМПАНИИ) ТОТАЛ ТВ – АЛКАЛОИД  4-1

15.55 ФИНАЛЕ (Петлиња) ФШ Вардар – ФШ Кул  1-0

16.25 Ревијална / НОВИНАРКИ – ПЕЈАЧКИ  4-5

17.30 ФИНАЛЕ о.у. Љубен Лапе – о.у. Блаже Конески  2-0

18.00 Ревијална / ГРАД СКОПЈЕ – АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ и СПОРТ  2-1

18.45 ФИНАЛЕ / АЛСАТ М – НОВА МАКЕДОНИЈА 3-1

ГРУПА „А“

СПОРТСКО РАДИО 90.3

МИА

НОВА МАКЕДОНИЈА

ГРУПА „Б“

МПМ

МРТ 2

РТВ ВЕЛЕС

ГРУПА „В“

АЛФА

МАКЕДОНСКО РАДИО

СИТЕЛ

ГРУПА „Г“

АЛСАТ М

МРТ 1

ТВ ШЕЊА

 ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТУРНИРОТ 2014 ГОДИНА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК:

КОМПЛЕТНА ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТУРНИРОТ 2013 ГОДИНА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК:

Share.

Leave A Reply