Во недела во Охрид Вонредно собрание на Кајакарската федерација

0

Во недела во Охрид ќе се одржи Вонредно изборно собрание на Кајакарската федерација на Македонија. На ова собрание закажано со почеток од 12 часот се очекува комплетна смена на раководството на федерацијата, велат од организацискиот одбор.

Share.

Leave A Reply