Втор ден од „Турнирот во мал фудбал на медиуми 2019“

0

Вечерва продолжуваат натпреварите на Турнирот во мал фудбал на медиуми 2019, во организација на Спортското радио 90,3 ФМ.

Откако вчера беа одиграни натпреварите од 1.коло, вечерва по 19 часот се играат средбите од 2.коло во групите А и Б, а ќе има и неколку ревијални натпревари. Натпреварите се играат во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во ООУ „Круме Кепески“ во Општина Кисела Вода, а влезот е слободен.

Денес на програмата:

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
19.00 СПОРTСКО РАДИО 90,3 – МРТВ
19.40 КАНАЛ 5 – MТВ 2
20.20 О.У. КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ – О.У. 11 ОКТОМВРИ
21.00 Ревијална  ВИВАКС – ГУЛФ                                                         2
21.40 TВ 24– СИТЕЛ
22.20 AЛСАТ М – АЛФА ТВ
Share.

Leave A Reply