Алсат М, МПМ, МТВ 2 и Радио 5 ФМ Велес останаа во трката за наградите

0

Претпоследен ден на Tурнирот на медоиумите во органзиација на Спортско радио 90,3 ФМ кој се реализира во малата сла во СЦ јане Сандански.

 

ТЕРМИН НАТПРЕВАР
12.00  АЛФА  – АЛСАТ М                                                            ЧФ4 0:7
12.40 РЕВИЈАЛНА (МВР – П.С АЕРОДРОМ) 4:4 (0-2)
13.20 СПОРТСКО РАДИО-МПМ                                                 ЧФ1  0:1
14.00 РАДИО 5 ФМ ВЕЛЕС-МРТВ                                              ЧФ2  0:0 пен 2-1
14.40 Петлиња ФШ ВАРДАР 2 – ФШ СМИЛКОВЦИ  0-4
15.20 СИТЕЛ   – МТВ 2                                                                   чФ3  2:3
16.00 РЕВИЈАЛНА Фудбалски легенди-Селектори  1:4
16.40 Петлиња ФШ ВАРДАР 1 – ФШ КУЛ  2-0
Share.

Leave A Reply