ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ НА МЕДИУМИТЕ 2020

 

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ:

НЕДЕЛА – 18 ОКТОМВРИ 2020

‼️«ЧЕТВРТФИНАЛЕ»

Soccer Ball Grass Emoticon ТЕРЕН А / 🕚1️⃣1️⃣.0️⃣0️⃣  МРТВ – СИТЕЛ Number 1 Emoticon

Soccer EmoticonТЕРЕН Б / 🕚1️⃣1️⃣.0️⃣0️⃣  МТВ 2 – АЛСАТ М Number 2 Emoticon

Soccer Ball Grass Emoticon ТЕРЕН А / 🕛1️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣  ТВ 24 – СПОРТСКО РАДИО 90.3 ФМ Number 3 Emoticon

Soccer Emoticon ТЕРЕН Б / 🕛1️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣  КАНАЛ 5 – КАНАЛ 77 Number 4 Emoticon


‼️«ПОЛУФИНАЛЕ»

Soccer Ball Grass Emoticon ТЕРЕН А / 🕐1️⃣3️⃣.0️⃣0️⃣ ПОЛУФИНАЛЕ Number 1 Emoticon – Number 2 Emoticon

Soccer Emoticon ТЕРЕН Б / 🕐1️⃣3️⃣.0️⃣0️⃣ ПОЛУФИНАЛЕ Number 3 Emoticon – Number 4 Emoticon


‼️«ФИНАЛЕ»

Soccer Ball Grass Emoticon ТЕРЕН А / 🕑1️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ ФИНАЛЕ


Натпреварите ќе се играат на Отвореното игралиште на ФК ССК. Организаторот ќе ги обезбеди сите потребни протоколи за одржување на настанот.